Arbeiderpartiet Vestvågøy

Børge Iversen

Børge Iversen

Ordførerkandidat
Del med andre: Facebook Twitter Epost Del

Arbeiderpartiet Vestvågøy stiller i år med 28 kandidater. Snittalderen for kandidatene er 56,0 år. Av kandidatene er 42,9 % kvinner.

Om oss

Vestvågøy Arbeiderparti går til valg med parolen" Arbeid gir velferd og velferd gir arbeid". Vi vil sikre arbeid til alle og skape morgendagens arbeidsplasser. Det neste store løftet for velferdssamfunnet er å sikre sykehjemsplass eller omsorgsbolig til alle som trenger det.

Våre hjertesaker

  1. Vi vil bygge ut velferden framfor å gi skattelette. Vi vil gjøre fellesløsningene bedre framfor å privatisere og sette omsorg ut på anbud.
  2. Vi vil være aktive i å bevare og skape ny næringsvirksomhet. Vi vil ha et arbeidsliv som er inkluderende og har plass for alle.
  3. Vi vil gjøre kvaliteten i skolen bedre og rette opp manglene i eldreomsorgen.

Diskuter Arbeiderpartiet Vestvågøy

Kandidater for Arbeiderpartiet Vestvågøy

Hva er TV 2 Velgerguiden?

TV 2 Velgerguiden presenterer samtlige partier og over 4000 kandidater til årets stortingsvalg 9. september. Finn ditt fylke og lese mer om partiene og kandidatene som stiller til valg der du bor. Du kan “like” partier og kandidater ved å trykke på Facebook-knappen. I aktivitetsfeeden får du oppdateringer fra kandidatene på sosiale medier og når de sist oppdaterte profilen sin i TV 2 Velgerguiden. Kandidatene og partiene har selv lagt inn informasjonen i TV 2 Velgerguiden. For de som ikke har egen profil har TV 2 Velgerguiden hentet fakta fra de offisielle kilder.

Les mer om TV 2 Velgerguiden her

Har du spørsmål til TV 2 Velgerguiden, kontakt oss via velgerguiden@tv2.no.

Er du kandidat og mangler personlig profil?

Har du ikke mottatt e-post med tilbud om å opprette personlig profil ber vi deg kontakte ditt lokalparti for bistand.

Klikk her for mer informasjon